diumenge, 11 de setembre del 2011

....APLEC DE SANTIGA



58 Aplec de Santiga

11 de setembre de 2011


Cobla: L'Anònima de Santiga
Jesús Ventura (flabiol i tamborí) - Albert Garcia (tible) - Salvador Parés
(tible) - Jordi Molina (tenora) - Xavi Molina (tenora) - Ivó Ollé
(trompeta) - Àngel Vidal (trompeta) - Josep Maria Guinart (trombó) -
Eloi Planiol (fiscorn) - Carles Puertas (fiscorn) - Agustí Pedrico (contrabaix)

Fotogaleria

Concurs de colles improvisades



La simpàtica colla "Cebetes", guanyadora del concurs de colles improvisades.


Imatge d'un moment de l'aplec.


Es va acomiadar l'aplec amb el Cant dels Segadors.


5 comentaris:

alpha ha dit...

Bon dia.

Dia xafogós. Esperava més gent però, tenint en compte la data i la multitud d’esdeveniments coincidents en molts pobles, la participació no va estar malament. És d’agrair veure jovent i canalla ballant sardanes. Per circumstàncies excepcionals, no es va poder fer l’aplec a la plaça habitual. Al nou lloc, l’organització va fer el possible per tenir una mica d’ombra tant pels sardanistes com per als músics (va canviar la situació dels músics en dues ocasions, a mida que avançava el dia). ‘Chapeau’ per ells. En canvi vaig trobar desorganització a l’hora de fer i presentar les colles improvisades. Ambient ‘de poble’ (en el bon sentit), proper i càlid.

Salutacions i bones ballades.

Carme ha dit...

Hola amics, com sempre un reportatge impresionant.
Nosaltres al estar al Pais Valencià no hi varem anar pero el resso de la sardana encara que sigui mitjanssant internet i els CD's sempre està.
Es nota que el dia no era el mes adient per l'aplec, coincidir amb la diada, fa mancar la presencia dels sardanistes ja que hi han sardanes a molts llocs, la cobla "xapó" veure a tots aquets músics units per tal donar un cop de mà i d'oferir tot el seu saber es d'agrair, l'organitzacio com sempre perfecta.
Esperem que comntineu passan-to tan bé com es veu al reportatge.
VISCA LA SARDANA I ELS SARDANISTES

Anònim ha dit...

Benvolgut amic, quina feinada t'hem donat tot i ser un aplec tan petit. Tens sempre la màquina apunt per reflectir tot el que passa. Has fet un gran reportatge, mai no t'ho agraïrem prou. Gràcies a tots per fer-nos costat!

Agrupació Sardanista Sta. Perpètua

Jaume ha dit...

Va ser un Aplec patit, i el mateix temps gran, ha portat molta feina, sobretot aconseguir la ombra que tots buscàvem, es va porta a terme i tenint en conte que era 11 de setembre deu ni do la gent que ens va acompanyar.
Com sempre magnífic reportatge del Sr Botet
Gracies


Jaume Corp

hortènsia ha dit...

Enguany vàrem celebrar una Diada del tot diferent, al coincidir amb el tradicional Aplec de Santiga... Un Aplec, complicat? com diuen els organitzadors...? Potser, si! Cal però felicitar-los de tot cor, pel seu bon fer i dedicació, pel seu tarannà i esforç...Per això, ells, recullen el que sembren i troben en el seu entorn, amics, que els fan costat, com aquests bons profesionals de la música per a Cobla, formant "l'ANÒNIMA DE SANTIGA"... Tot un repte!
Un dia xafogós? Doncs,si! Vàrem però, gaudir d'un bonic entorn, de l'amistat, de la Diada, fen un galop d'entrada amb una Senyera molt especial, també ballar boniques Sardanes...Què més podem demanar?
Gràcies els amics Botet podem reviure aquests jorn de festa en el seu Bloc . Felicitats per a tots!!!
Hortènsia.

Related Posts with Thumbnails