diumenge, 13 de novembre del 2011

TROBADA D'APLECS 2011



16 trobada d'aplecs sardanistes
de les comarques de barcelona

Santa Perpètua de Mogoda
13 de novembre de 2011





ASSEMBLEA GENERAL DE LA COMISSIÓ D'APLECS
SARDANISTES DE LES COMARQUES DE BARCELONA
Imatges de l'Assemblea i la Taula de la Junta formada per:
Montserrat Gili,
Vocal, Jaume Bosch, Secretari, Josep Pomés,
President, Joan Ventura, Vocal i Mercè Alsina, Vicepresidenta.



AUDICIÓ DE SARDANES
Cobla: Sant Jordi - Ciutat de Barcelona
Desprès de la quarta sardana i degut a la pluja, l'audició
es va haver de traslladar al Centre Civic
"El Vapor".


DINAR DE GERMANOR
Imatges de diferents moments del dinar de
germanor, al restaurant del "Castell de Santiga".



TRASPÀS DE L'ESTENDARD
L'entitat organitzadora de la Trobada d'Aplecs d'enguany, ha estat Santa Perpètua, guardant durant tot l'any l'estendard a l'Ajuntament de la vila.
Avui, dia de la celebració de la festa, s'ha traspassat l'estendard a Sabadell,
ciutat organitzadora de la propera trobada l'any 2012.
En la imatge, emotiu moment del traspàs: (d'esquerra a dreta) El president de la Comissió d'Aplecs Sardanistes de les Comarques de Barcelona, Josep Pomés, el regidor de Cultura de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, el president de Sabadell Sardanista, Robert Guillem, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina.


CONCERT
Orquestra JOSPeM
Banda de l'Escola de Música i Dansa
Grup de teatre Tàndem



El concert-espectacle "Un passeig de festa" ens ha permès
viatjar per algunes de les festes més representatives dels
països catalans a través de les seves músiques.


6 comentaris:

L'Agrupació ha dit...

Amic Botet,

Com sempre has estat espectacular!! Quin reportatge! No tenim paraules per agrair-te la feina feta. estem molt orgullosos de tenir-vos com a amics.

Gràcies per ser-hi i per reflectir amb aquestes imatges i comentaris aquesta trobada!!

L'Agrupació també vol agrair a tots els que vau venir al nostre poble i vau fer possible aquesta festa!!

alpha ha dit...

Bon dia.
Quin èxit de participació més espatarrant!. La meteorologia no va acompanyar i les sardanes es van haver de traslladar a la sala gran del Vapor, que com sol ser habitual, es va quedar petita. Vam haver de soportar una xafogor intensa. Alguns dels habituals a les sardanes o no vam poder entrar o vam haver de marxar a mitja ballada, per saturació de l’espai i de l’ambient. Quina llàstima!. A la tarda, al concert al Teatre del Centre Parroquial, van haver de penjar el cartell de complet. Disortadament jo vaig ser un dels que es van quedar fora, sense poder aconseguir entrada. Va acabar sent un dia, particularment per a mi, frustrant, perque eren activitats que tenia a l’agenda des de feia temps. Tot va ser fruit de la bona feina feta per l’organització (com sempre, hi tenen la ‘mà trencada’) i a la molt bona assistència. També aprofito per felicitar-vos per la vostra tasca de divulgació, tant a vosaltres de l’avi Botet, com a la Carmepru ( i companyia), per fer-nos un recordatori del que vam gaudir i un tastet del que ens vam perdre.
Bones ballades.

hortènsia ha dit...

" Una Trobada Espectacular " amics de Santa Perpètua... Gràcies per ser com sou! Una Entitat envejable, amb un personal amb tanta empenta,que formeu un bon equip, unint esforços, que fins i tot feu col'laborar el jovent...Això té futur, sou un exemple a seguir. Potser és la resposta per repescar més jovent, arreu del país...Sou un deu!!! Per això, no ens sobte, l'èxit de participació,és el fruit d'una feina ben feta.
Gràcies, també a tots `per acollir-nos tant i tant bé !!! Malgrat la pluja, varem gaudir d'un dia esplèndid. La Colla de les Bombolles, en guardarem un especial record, molt i molt entranyable.
Com sempre els amics Botet, amb el seu acurat reportatge d'aquesta "Gran Trobada " han acabat posat la cirereta en el pastís.
Petons, per a tots
Hortènsia.

Blocaire ha dit...

Un bloc exel·lent, molt ben treballat. Felicitats!

Anònim ha dit...

Hola amic Botet.

Estic fascinada amb el teu bloc,cada vegada et superes.Am declaro fan teva.

Una abraçada.

Família Alsina ha dit...

La família Alsina vol agrair la molt bona feina que fa l'amic Botet, no sabem com dir-ho millor. Amb aquests reportatges pots reviure tots els moments de les nostres festes, fins hi tot pots veure coses que per la feina t'han passat per alt. Gràcies també per tots els comentaris que ens heu fet arribar. Entre tots hem de seguir treballant per les nostres tradicions.

Related Posts with Thumbnails