dimecres, 7 d’octubre del 2015

APLEC DE LA SARDANA DE MALGRAT DE MAR



Agrupació Sardanista Malgratenca
"LA BARRETINA"






Aspecte del parc Francesc Macià en un moment de l'Aplec.


En el decurs de l'Aplec s'han estrenat  les sardanes: "TROBADES D'APLEC"  de  Josep Antoni López Àlvarez; "A L'OMBRA DEL VERN" de Joan Moliner  Pedrós i "EL SUPER AVI JOAN" de Ramón Iglesias Rodriguez, aquesta  sardana està dedicada a Joan Bigas per la seva dedicació a la sardana. En les imatges, els autors de les sardanes amb Montserrat Clapés, presidenta de l'Entitat Sardanista malgratenca la Barretina.


Avui hem celebrat l'aniversari de la Maria Lluïsa.


 Joan Carles Castillejo i Isidor Lova, fiscornaires de la Jovenívola.

Foto-Galeria


3 comentaris:

jokimdt ha dit...

Moltes gracies amic Botet per el reportatge.( t'explico ) La sardana estrenada a la meva persona, va sortir dels meus nets, que despres de trucar a TV3, TV3 varem venir a gravar a Malgrat, per el programa dels Spers , un programa que es diu " El super avi "dons era un programa que jo ensenyava a ballar sardanes a mainada.
Aqui els va sortir l'idea dels nets i fills per quan fes 65 anys o sigui aquest passat Abril, ells mateixos es varen posar en contacte amb Ramon Iglesies " compositor", dons ells saben que som amics , i fes una sardana per el avi Joan.per estrenar el Aplec de Malgrat de mar, la sorpresa va ser mayuscula , dons jo no sabia absolutament res.
I d'aqui el nom SUPER AVI JOAN.

Unknown ha dit...

"...i d'aqui el nom SUPER AVI JOAN". Felicitats als dos avis, Joan i Botet, i a tots els avis.

M LLUISA ha dit...


Moltes gracies Francesc per aquestes fotos tant boniques que ens regales amb el teu bloc. Les Bombolles hem quedat molt bé.

Related Posts with Thumbnails