dimarts, 15 de desembre del 2015

PRESENTACIÓ DE LA GUIA SARDANISTA 2016



Calella, Capital de la Sardana 2015

Presentació de la
 Guia Sardanista 2016

Sala Mozart 
12 de desembre de 2015 


Portada i contraportada de la Guia Sardanista 2016,  anomenada  fins  aquest  2015 com a Guia d'Aplecs. Enguany la presentació s'ha avançat per fer coincidir els continguts amb l'any natural i permetre que els Aplecs dels primers mesos ja siguin de domini públic extens. Com a novetat cal destacar el seu canvi de format, de forma quadrada i més gran (20X20 cm.) També consta com a novetat la inclusió de fotografies i la consolidació de diversos missatges publicitaris.


Presentació de l'acte a càrrec de Rut Martínez.


L'esdeveniment s'ha celebrat a Calella com a Capital de la Sardana i ha comptat amb una actuació de la cobla Marinada sota la direcció de Diego Martin-Etxebarria. Seguidament s'ha ofert l'espectacle  "La Viola d'Or" d'Enric Morera.
 

Parlaments a càrrec de: el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, el Key Account Hosteleria Mahou-San Miguel, Josep Farràs i el regidor de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas.


              El director  general de Cultura  Popular de  la Generalitat de  Catalunya,
              Lluís Puig, comentant la Guia amb el representant de la firma cervesera.


    Un brindis per la nova Guia Sardanista amb cervesa del patrocinador Mahou - San Miguel.

     Foto-Galeria
A la Guia Sardanista d'enguany i consten fins a 167 aplecs i 58 concursos, escampats per Catalunya, Andorra i el Rosselló. Se n'ha fet una tirada de 16.000 exemplars, el que suposa 2.000 més que l'any passat. Aquestes guies es podran aconseguir a través de les territorials dels Aplecs, al Palau de la Virreina de Barcelona,  diverses oficines de turisme d'arreu de Catalunya, a la seu de la Confederació Sardanista de Catalunya i a la seu de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS).


Related Posts with Thumbnails