diumenge, 18 d’abril del 2010

APLEC DE LA LLAGOSTA19è Aplec de la Sardana
a la Llagosta

18 d'abril de 2010
Parc Popular
Els primers Aplecs de la Sardana a La Llagosta van ser els celebrats els anys 1947 i 1948. Desprès d'un llarg parèntesi, l'any 1994 l'Agrupació Sardanista La Llagosta, reprèn aquesta tasca ininterrompudament fins al dia d'avui en que ja en sumen 19, inclosos els dos primers aplecs dels anys quaranta que si van afegir l'any 2004.
(en els fulletons dels dos primers aplecs, no hi consta l'any de celebració, de no ser correctes els que he posat, prego m'ho feu saber)

Programa 2010
Cobles:
Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Ciutat
de Girona i Jovenívola de Sabadell

Les tres cobles durant la sardana de conjunt.

Imatges molt poc habituals de l'Albert Ramírez fent de tible primer.


Homenatge al compositor Joaquim Soms i Janer
En el dia de l'estrena de la sardana "Amics de La Llagosta"
i per ser l'autor que més sardanes ha dedicat a l'Agrupació.D'esquerra a dreta, el mestre Joaquim Soms, la seva esposa Maria, l'Alcalde de La Llagosta, Antonio Rísquez i el president de l'Agrupació Sardanista, Marcel Farré.

Les bessones Paquita i Maria amb el mestre Soms.

Aspecte del Parc Popular en un moment de l'Aplec.


1 comentari:

Carme ha dit...

Hola amics sardanistes, moltes gracies Fransesc per afegir ara a tota l'informació que poses als teus reportatges, ara també introdueixes la fotografia del programa dels primers aplecs de cada lloc ont hi aneu, (Quina feinada), Alguns son molt antics, jo cada cop mel's repasso i... miro quines sardanes s'interpretaven aleshores, he constatàt que moltes de les que hi estan amb aquets programa a dia d'avui encara s'interpreten i aixó que alguns aplecs tenen mes de 30 anys.

Molts petons i VISCA LA SARDANA I ELS SARDANISTES

Related Posts with Thumbnails