dissabte, 22 de maig del 2010

FESTA MAJOR NOU BARRIS



Festa Major de Nou Barris

Plaça Major de Nou Barris
22 de maig de 2010


















Trobada de puntaires a la Plaça de la Seu del Districte, amb molt públic observant les habilitats d'aquestes artesanes de les puntes de coixí.



Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

PROGRAMA

Violetes del bosc - Agustí Borgunyó
La noia matinera - Josep Blanch
Prada Ripoll - René Picamal
Sardanes a l'Havana - Jordi Molina
Primavera i pubillatge - Joan Josep Blay
35 estius - Pitu Chamorro
Tot dibuixant carícies - Enric Ortí
Quina paciència - Marcel Artiaga
Noces d'or - Ricard Viladesau














Poc públic i pocs sardanistes en la ballada que
tenia lloc uns metres més amunt de les puntàires.



2 comentaris:

Àngels ha dit...

Ens acostumem a queixar que tenim poques ballades a Barcelona, i cuant en tenim no hi anem. Quina llàstima? una cobla estupenda, un dia preciós, l'atractiü de les púntaires i tan pocs balladors.

Petons per a tot-hom.

Àngels.

Carme ha dit...

Tens tota la raó Angels,aixó acostuma a passar amb les ballades que no son habituals, dues coses, 1ª aquestes ballades acostumem a ser els disabtes i a les 12 del migdia, dia en que la gent compra per el cap de setmana.
2ª com u fan per la festa major moltes vegades les cobles que hi porten no son masa bones (no es aquest el cas) o el lloc per a ballar es infim i amb el xibarri de la gent no es pot ni escoltar, en fí que les ballades per festa major acostumen a ser la asistencia minoritaria (hem anat a varies i al final les varen deixar per inutils)
D'altra punt normalment no els hi fan massa propaganda, i per que la gent no hi vagí fan titelles o altres coses a la mateixa hora,al nostre barrí fan una sardinada i jocs per la canalla a la mateixa hora de les sardanes per tal de dir que no hi va la gent i així tindre l'excusa per no fer-les l'any seguent.

Related Posts with Thumbnails