diumenge, 3 d’octubre del 2010

XXIII APLEC DEL ROSER



Martorell

Pista - Jardi d'El Progrés

3 d'octubre de 2010



Sempre guanyen les dones!

Fotogaleria

Concurs de colles improvisades

Les colles recollint els obsequis.

El xou de la Mil·lenaria


L'Aplec de Martorell del mestre Tomàs Gil.



2 comentaris:

Hortènsia ha dit...

Hola: Aquest comentari va per tots els dansaires, músics i simpatitzants seguidors del Bloc Sardanista dels Botet... i per totes les entitats Sardanistes mancades d'agraiment que sovint surten en el Bloc ...També per "Agrair", tots els magnífics reportatges, per l'acurada tasca d'informació i pels bonics foto-muntatges que ens fan arribar, mitjançant aquest Bloc ... Faig una crida a tots, per despertar sentiments cap el bon fer de les persones ...Cal obrir els ulls per veure el que tenim a l'abast, per gaudir del que més ens agrada i sobre tot, cal donar suport els amics Botet per que no defalleixin mai. Petons. Hortènsia

Carme ha dit...

!!Ostres!! Hortensia has escrit el que molts pensem pero amb unes paraules tan boniques que l'unica cosa que puc dir es que tens tota la rao i que cal que tots els i donem un cop de mà perque puguin continuar amb aquesta gran tasca,i d'aquesta manera poder gaudir tots mes aquest mon sardanista que tan apreciem.
En tot moment i sempre que hi anem a sardanes i puguem fer alguna foto o alguna informació que pot ser importan per els amics Botet fer-los arribar a les seves mans sabem que tota l'informació que els hi donem no cauen en và.
Nomes en queda felicitar els amics Fransec i Angels per la tasca que porten a cap.
Carme

Related Posts with Thumbnails