diumenge, 30 d’octubre del 2011

....APLEC DE SANT SADURNÍ D'ANOIA



19è
APLEC CAPITAL DEL CAVA

Col·legi Sant Josep

30 d'octubre de 2011


Cobles: Sant Jordi-Ciutat de Barcelona,
Marinada i Jovenívola de Sabadell



PROGRAMA


Dues imatges del concurs de parelles.


Molt aplaudides les tres sardanes de lluïment.

Fotogaleria


En el concurs de colles improvisades, un grup d'amics han ballat
fora de competició,
la sardana "Xavi, esforç i somriure", en
memòria del ciclista, Ramon Tondo Volpini.



La pista del col·legi Sant Josep, en diferents moments de l'Aplec.

4 comentaris:

alpha ha dit...

Bon dia.

Molt bona assistència. Molt bé l’organització. Com sempre destacaré el que per a mi, s’hauria de millorar: com es va proposar, s’hauria de limitar el número de colles improvisades o el número de parelles que hi poden tenir les colles, per poder ballar amb un mínim de comoditat i lluïment, si no és que s’habilita un lloc més ampli. El tema dels serveis (lavabos) era clarament insuficient i deficient. Al meu entendre, la sonoritat de l’espai també feia que a llocs relativament propers a les cobles, es potenciés el so, fent-ho una mica excessiu i de vegades, fins i tot molest.

Bones ballades.

hortènsia ha dit...

" XAVI,ESFORÇ I SOMRIURE " Una Sardana molt emotiva. En X.Forcada el seu compositor amb les seves notes ens va tocar la fibra més sensible... Per molts anys Mestre! Què la gran família Sardanista puguem fer pinya ballant-la i recordant en X.Tondo l'exemplar jove què està dedicada. La Cobla Jovenivola de Sabadell la va interpretar amb un sentiment què s'encomana...per sobre d'ells a l'empostissat un troçet de cel entrava, què de ben segur era en X.Tondo què escoltant-la joiós, ens espiava...
Gràcies a la tasca i l'esforç dels amics Botet, amb el seu Bloc, sovint podem reviure esdeveniments tan entranyables... també veure fen el què més ens agrada,gaudir de l¡amistat i ballant boniques Sardanes.
Una abraçada per a tots.
Hortènsia.

Ramon Poch Verdaguer ha dit...

Preciosa la foto de la colla que va ballar fora de concurs la sardana dedicada a en Xavi Tondo. Una foto digna de l'Avi, dels que la vàreu ballar, i és una preciosa mostra del carinyo a la persona a qui va dedicada, en Xavi, i als seus.

Anònim ha dit...

Llàstima que el concurs fos un autèntic desastre!

Related Posts with Thumbnails