dimarts, 8 de maig del 2012

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA



76 APLEC DE LA SARDANA

6 de maig de 2012

Santa Perpètua de Mogoda




Imatges de les tres cobles participants.

Fotogaleria



Imatges de la sobretaula amb els Joanets i els seus balls folk.


 
Un moment del concurs de colles improvisades.

 

7 comentaris:

Ramon Poch Verdaguer ha dit...

No vaig poder ser-hi, però m'alegra veure de nou un reportatge teu, i saber que tú sí que hi eres.
Salut!

alpha ha dit...

Bona tarda.
Jo si que vaig ser-hi i no em va decebre. L'experiència dels organitzadors és un punt. Sorprés perque van formar-se no una, sinó dues rotllanes de nens (i ben assortides), a les colles improvisades, cosa que és molt car de veure en altres aplecs, en que jo he assistit.
Felicitacions a tots.

Família Alsina ha dit...

La família Alsina estem molt contents de que el blog dels Botet reprengui la seva activitat!! Per desgràcia, un dels pocs llocs on podem veure les diferents activitats sardanistes que es fan arreu! Moltes gràcies per la feina!!! Fins aviat!

Agrupació Sardanista Sta. Perpètua ha dit...

Des de l'Agrupació et volem agrair que fessis aquest reportatge del nostre aplec i animem a tothom que segueixi el teu blog i hi participi. També volem agrair a totes les persones que ens van acompanyar que ens ajuessin a fer lluir el nostre aplec. Fins aviat!!

Sílvia ha dit...

JA ERA HORA!!! Quines vacances papa! Mai no havies estat tant temps sense publicar res. Ens sentim com l'inici d'una nova temporada pel bloc! Doncs vinga! BONA SORT EN AQUESTA NOVA TEMPORADA! Segur que estàs ple d'energies després d'aquest "impàs".
Hi haurà novetats?
Sílvia Botet

Montse ha dit...

Be tenim al reporter denou amb nosaltres!!!!!!! Després de mols dies esperem que sigui ,com diu la Sílvia una nova temporada .
Per que al trobem mol a faltar!!!!! mitjançant el Bloc sardanista dels botet, podem manifestar el goig dels diferents aplecs i concerts,de arreu
Cal també felicitar tots als de Santa Perpetua ,que com sempre un aplec immillorable al millor , ( sou als millors )


Salutacions a tots . Montse

Carme ha dit...

!!!UNA BONA NOTICIA¡¡¡ L'Amic Fransesc ja torna a estar en forma per fer-nos gaudir amb els seus reportatges, felicitarlo i felicitar-nos per aquest motiu, per tota aquella gent que no podem anar-hi a totes les manisfestacions sardanistes es una noticia !!importantissima¡¡ pero sobre tot saber que despres d'un pètit contratens tornem a gaudir del nostre vostre amic/periodista.
Fransesc i Angels ens veiem per aquets mons sardanistes.
Molts records i una forta abraçada d'en Vicenç i la Carme desde Sueras.

Related Posts with Thumbnails