dilluns, 1 de setembre del 2014

APLEC DE PREMIÀ DE MAR
41è Aplec de la Sardana

Premià de Mar

Plaça de l'Ajuntament
30 d'agost de 2014Cobles: Jovenívola de Sabadell,
 Premià, Sant  Jordi  i  Marinada

La cobla Jovenívola de Sabadell, actuava per  primera vegada en aquest aplec.Un record molt especial a l'amiga Balbina desitjant-li una ràpida recuperació.Sopar amb uns bons amics al restaurant del Centre l'Amistat.


Foto-galeriaÈxit de públic en el desè aniversari de l'aplec de nit de Premià de Mar.3 comentaris:

Carmen ha dit...

Magnific aplec veure aquest reportatge , quins records ens portà, no ens el perdiem i despres veure el que tú i la teva camera feia amb tanta sabiesa, pero... ara lluny gaudim encara de'l teu saber tornem a veure cares amigues que mai oblidarem, moltes merçes per portar aquest caliu a casa nostra, amic Fransesc i Angels gaudiu molt d'aquesta la nostra cultura.
Molts records desde Sueras .

Carme i Vicenç

Montse ha dit...

Un reportatge fantàstic com sempre i que trobàvem a faltar , ( i amb la vostra companyia ) un aplec fabulós moltes felicitats als organitzadors i col•laboradors Montse

Hortènsia. ha dit...

És un goig retrobar-nos amb els teus reportatges, amics Botet... Després de gaudir d'un esplèndid Aplec, costa de imaginar tan de temps sense la vostre companyia...
No més mirant el somriure d'aquestes Bombolles el voltant de la taula, desprenen una llum d'amor i esperança, molt difícil d'oblidar.
Petons.

Related Posts with Thumbnails