divendres, 20 de maig del 2016

APLEC DE LA SARDANA DE TÀRREGA



33è Aplec de la Sardana
 Ciutat de Tàrrega

Plaça del Carme 
15 de maig de 2016 
    Matí
    Cobla Tàrrega 

    Tarda
    Cobles: Tàrrega i Jovenívola d'Agramunt 





La Plaça del Carme "El Pati" en un moment de l'Aplec.


Lluïment de dos flabiols "ONCLE I NEBOT" de Francesc Riumalló, interpretada per Joan Farreny i la seva filla, Maria. Els dos solistes de flabiol dediquen la interpretació d'aquesta sardana a la seva esposa i mare, Montserrat.

    29ª Trobada de Gegants i Capgrossos
   
 Un centenar de figures  han  desfilat pel centre de Tàrrega de la mà de 23 colles  d'arreu de Catalunya. Com a novetat d'enguany, la  trobada s'ha agermanat amb  el 33è aplec de Sardanes. En aquest punt, els gegants han envoltat les rotllanes de dansaires i han ballat plegats l'estrena de la sardana del mestre Simó Giribet. "FEM TOTS L'ANELLA". 


El president de l'Agrupació Amics de la Sardana de Tàrrega, Carles Vall,  entrevista a les protagonistes de la sardana "NOBLE AMISTAT", del compositor Carles Santiago, estrenada a Les Borges Blanques el 21-12-2013 per encàrrec del Grup Sardanista Balàfia. Fa referència a la gran amistat que uneix a la Teresa Prats de Lleida i a l'Anna Maria Duch d'Alcoletge.

Foto-Galeria
Felicitats pel Premi Capital de la Sardana 2016 a la continuïtat 
pels 75 anys  de l'Agrupació Amics  de la  Sardana de Tàrrega.

    La Principal de la Bisbal

La Plaça de les Nacions sense Estat,  plena de gom a gom  amb molt de públic dempeus.
 
    Petit resum fotogràfic del concert













Un dia complet de Festa Major, em pogut gaudir de moltes activitats: L'Aplec de la Sardana, La Trobada Gegantera, El Fira-Cóc i per últim aquest fantàstic Concert de La Principal de la Bisbal. Moltes felicitats a tots els que ho heu fet possible


Related Posts with Thumbnails