dissabte, 25 de febrer del 2017

PRESENTACIÓ DEL NOU PORTAL SARDANISTALa Confederació Sardanista de Catalunya
 presenta la web sardanista més completa 
de la xarxa: www.portalsardanista.cat


Barcelona 
Palau de la Virreina
24 de febrer de 2017


A l'esdeveniment hi ha assistit Antoni Herrera, subdirector de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya; Juanjo Puigcorbé, Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona i Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya..Aquest nou portal substitueix la pàgina actual, creada l'any 2001, que malgrat actualitzar-se constantment encara no s'havia pogut renovar als formats digitals d'avui en dia, aquesta web estarà plenament operativa el proper dimecres 1 de març  El projecte és possible gràcies a l'ajuda de la Generalitat de Catalunya i les quatre Diputacions de CatalunyaEl Vocal de noves tecnologies i internet de la C.S.C., Joan Aranda, donant a conèixer al públic assistent  totes les novetats del nou portal sardanista.


La sala  LAB del Palau de  la Virreina de Barcelona plena de  públic entusiasmat de totes les novetats que incorpora la nova web sardanista.


El jove sardanista Jordi Aranda en el moment que dona a conèixer els dos premiats del sorteig d'un penjoll i unes arracades sardanistes gentilesa de Oniricat. Productes de diseny Català.  


Finalitzat  l'acte  els  assistents  van
 poder navegar en aquest nou portal.


1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat a mi particularment m'anava molt bé l'infosardana, ara he mirat de registrar-me i no hi ha manera, sempre em diu usuari i contrasenya errònea, no ho entenc, total que sempre haig de entrar a mirar l'agenda perquè no tinc la de tot el mes a la mà, com fins ara, moltes gràcies, una sardanista.

Related Posts with Thumbnails