dijous, 8 de novembre del 2018

50è ANIVERSARI APLEC DE LES ROQUETES



Agrupació Sardanista l'Ideal 
d'en Clavé de les Roquetes

50è ANIVERSARI APLEC DE
TARDOR  DE  LA  SARDANA

Palau de la Música Catalana
4 de novembre de 2018

CONCERT

 Cobles:  La  Principal  de  la  Bisbal · La  Principal  del
  Llobregat · Montgrins · Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
  Banda Simfònica de Roquetes - Nou Barris  Barcelona


Presentació del concert: Rut Martínez 

Autoritats presents al concert:
Sra. Maria Àngels Blasco, Directora General de Cultura Popular i Associacionisme de la Generalitat de Catalunya.  Sr. Xavier Trias, Regidor Ajuntament de Barcelona. Sr. Josep Mª Vall, assessor de Cultura de la Diputació de Barcelona. Sra. Neus Munté, ex Consellera de Presidència de la Generalitat. Sr. Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya. Sra. Nuri Escudé, presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Sr. Joan Ventura, president de la Comissió d'Aplecs de les comarques de Barcelona. Sr. Carles Vall, president dels aplecs de les comarques de Lleida.
 

Directors: Marcel Sabaté · Jordi Molina · Francesc Cassú




 Els forts  i llargs aplaudiments  del  públic van fer
 sortir a saludar els directors de les quatre cobles.


Director: Daniel Navarro Cortés


 "Sant Martí del Canigó" Banda ampliada amb els primers
   tenores de les quatre cobles. Benítez · Ortí · Miàs · Rafart.


Tot un èxit l'actuació  de la Banda Simfònica en solitari de les tres peces programades amb el jove Daniel Navarro com a director titular.


Director: Daniel Navarro Cortés


Molt emotiu l'himne de l'Orfeó Català "El Cant de la Senyera" amb  el  públic dempeus i crits de "llibertat" recordant als nostres presos i exiliats.


Amb l'himne nacional de Catalunya "Els segadors" i més de 100 músics  dalt l'escenari, dirigits per Vicenç Navarro,  ha acabat aquest espectacular concert commemoratiu del 50è aniversari de L'APLEC DE LES ROQUETES.



Fotografies del concert amb fragments de música gravada en directe.



3 comentaris:

carme ALCARAZ JAEN ha dit...

agnific reportatge quin plaer poder estar-hi merçes merçes merçes per les fotos així els que no podiem anar em gaudit un xic de tot el que vareu viure, i quin goig veure tans de músics dedicats a fer arribar a tot arreu la nostra cultura músical, uns ofrmidables directors cal destacar el mes jove de tots enfrentarse a cuatre cobles punteres a Catalunya i a la Banda deuria de ser fabulos/magnific , un bon programa en fí , merçs per posar aquest petit troç de la gravaçio feta insitú, molts records i segueix amb aquesta tasca que els omple a tots d'alegria e il-lusio, una forta abraçada .Carme

BON NADAL A TOT-HOM DESEMBRE 2019 ha dit...

Precios concert,impresionanti molt emotiu...

Unknown ha dit...

Espectacular concert que ens va deixar sense paraules a tots els assistents. Moltes gràcies a tota la gent que ho va fer possible.

Related Posts with Thumbnails