diumenge, 4 d’agost del 2019

CONCERT DE FESTA MAJOR


Agrupació Sardanista  La Garriga

presentació del cd de sardanes
"sardanistes garriguencs"

Teatre El Patronat
4 d'agost de 2019


Inici de l'acte amb uns breus parlaments de la consellera de la Presidència Sra. Meritxell Budó, l'alcaldessa Sra. Dolors Castellà i en representació de l'Agrupació Sardanista La Garriga, el Sr. Víctor Rodríguez.
 
Cobla Mediterrània 
Bernat Castillejo director 
 
Concert-Presentació d'un nou disc de sardanes impulsat des d'aquesta població. Es tracta de Sardanistes Garriguencs, a càrrec de la cobla Mediterrània, amb sardanes d'autors locals o dedicades al poble, a la seva gent o creades per persones relacionades amb La Garriga.


Moment de l'estrena de la sardana de Marçal Ramon "Palomera" dedicada a Montse Lapuerta, regal del seu marit, Jaume Ilari, amb motiu del 40è aniversari del seu casament.


 La Santa Espina i crits de "Llibertat"


També hi han assistit entre altres: El president de la Confederació Sardanista de Catalunya Sr. Joaquim Rucabado, el president de la Comissió d'Aplecs Sardanistes de Barcelona, Joan Ventura, els compositors Carles Segarra, Joan Làzaro i Marçal Ramon, el president de músics per la cobla, Josep-Maria Serracant i els presidents de la Fundació Manuel Blancafort, Fundació Maurí i societat Coral La Aliança.


En acabar, una sardana per ballar i vermut.

Foto-Galeria

 Aquest disc ha estat una realitat gràcies a una campanya de mecenatge de vàries entitats com la Fundació Maurí, la Coral Aliança, la Fundació Manuel Blancafort o la Confederació Sardanista de Catalunya, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, Músics per la Cobla, així com la col·laboració de vàries famílies garriguenques. És pot adquirir al preu de 10 euros a través de l'Agrupació Sardanista La Garriga correu agrupaciosardanistalagarriga@gmail.com

Related Posts with Thumbnails