dilluns, 4 de novembre del 2019

MEMORIAL JOAQUIM SERRA 2019FUNDACIÓROMEA
AGRUPACIÓ CULTURAL FOLKLÒRICA BARCELONA 

Concert 
Memorial Joaquim Serra 
2019 

TEATRE ROMEA
4 DE NOVEMBRE DE 2019


 Director: Bernat Castillejo - Percussió:
 Joan Torras - Presentació: Jordi Saura 

PRIMERA PART

     Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
La fageda d'en Jordà Eduard Toldrà-Tendreses Joaquim Serra-Follia Josep Serra

     Cobla Mediterrània
Cavalleresca Joaquim Serra-Ametller d'hivern Martí Carreras
Joan Torras (percussió) 


 
Fortament aplaudit el jove compositor Martí Carreras autor de l'obra Ametller d'hivern, Es   tracta d'una suite en set temps que fan referencia a parts importants de la seva població, L'Ametlla del Vallés.


La directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del departament de Cultura, Sra. Maria Àngels Blasco, en un moment del seu parlament.


 SEGONA PART 


 Conjuntament les dues cobles i percussió
La font de l'Estany Josep Gravalosa - Romeria a Montserrat Josep Maria Ruera - Nupcial Ricard Lamote de Grignon - Catalanitat Valentí Miserachs - A Montserrat Joaquim Serra - La Santa Espina Enric Morera


Final espectacular amb una Santa Espina cantada per tot el públic que omplia el teatre Romea i crits de llibertat!!Fragment de l'obra de Valentí Miserachs, "Catalanitat" (gravada en directe)


El Memorial Joaquim Serra l'organitza l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, els Amics dels Concerts de l'entitat i la Fundació Romea per a les Arts Escèniques, amb l'assessorament de Músics per la Cobla. També té la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Catalunya Música.
 
Related Posts with Thumbnails