diumenge, 1 de maig del 2011

APLEC DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA




Santa Perpètua de Mogoda

75 Aplec
de la sardana


1 de maig de 2011




Els gegants de Santa Perpètua també van assistir a l'aplec.
En la imatge superior es veu la gegantona Santiga, ballant una
sardana sota la atenta mirada dels seus pares, els gegants
Bernat i Perpètua .



Aspecte del encantador bosc de la Torre durant el dinar.


Una novetat d'aquesta edició, ha estat l'actuació durant
la sobretaula, del grup de balls folk "Els Joanets".


LES ESTRENES
Estrena de la sardana "Un nou princep" dedicada a Enric Ortí,
del seu amic i company a la cobla Sant Jordi, Marc Timón.



"El triomf de la perseverança" és el titol de l'altra estrena també
del compositor Marc Timón, dedicada a l'aplec de Santa Perpètua.

FOTOGALERIA



11 comentaris:

salvador i carme ha dit...

Un fantastic día,fantastic aplec i la seva organització,fantástiques sardanes, a destacar les dues estrenes d´en Marc Timón i la sardana de conjunt amb el "solo" d´el Enric Orti,enmig de un gran silenci que feia posar la pell de gallina, i fantastic el teu reportatge com sempre Frances.

Ramon Poch Verdaguer ha dit...

Si tot és fantàstic...! Srs. Botet, i a sobre hi ha qui diu que tot va fatal.

Montse ha dit...

Un any més amb tornat a gaudir de L’Aplec de la sardana de Santa Perpètua de Mogoda??? Al millor per mi personal ment , i que es un dels aplecs mes antics de Catalunya...... amb una junta que la feina no als atura ,organitzadors i col•laboradors, felicitats per la vostra tasca.
L’actuació del grup de balls folk ( “Els Joanets”) mol bo ????????? estrenes ????????
“Un nou Príncep” al títol no podia ser mes ansar- tat , i que mes dir “Perseverança”
En Mar Timón???? Ets un geni, com edit abans al millor aplec, ballant sardanes, ball, amb las barbacoes per coure carn , I com no podia faltar ,al millor reporter al amic Botet que amb al seu bloc podem gaudir dels millors reportatges dels aplecs .
Be moltes felicitats i fins al any que be una abrasada Montse

Carme ha dit...

Despres de llegir els comentaris anteriors cuasi no em queden paraules, nomes dir que varem gaudir d'un magnific aplec rodejats de bons amics de bones sardanes incloses les estrenes de bons músics una manera d'un altre música com es la folk amb el "Joanets" impresionant per la seva juventut en fi un dia per recordar i amb el magnific reportatge de l'amic Fransesc tanco aquest cercle sardanista.

Àngels ha dit...

FELICITATS PELS 75 ANYS!!! Cada any em queden més ganes de tornar-hi. Hos heu guanyat tots els comentaris que teniu i més, però voldria felicitar especialment a la joventut que sempre està al vostre costat per donar un cop de mà a tot el que calgui.

Àngels Monje

Hortènsia ha dit...

Mitjançant el Bloc Sardanista dels Botet, podem manifestar el goig i l'alegria d'un gran jorn de festa. Felicitacions amics i col.laboradors de l'Aplec de Santa Perpètua. Cal sembrar molt bé per recollir bons fruits i vosaltres en això sou uns bons especialistes...Sabeu mantenir una harmonia i un caliu únic, es reflexa molt bé en el vostre jovent, dels grans fins els més xics, participant i donant vida a l'Aplec. El co.lectiu dels més grans ens sentim recolzats i amb l'esperança de que això no morirà mai... Va per davant el nostre agraïment per l'esforç : Hem gaudit de les millors Cobles, de moltes i boniques Sardanes, d'unes estrenes fantàstiques...També de noves iniciatives, amb molt d'èxit pels " JOANETS " i d'unes barbacoas en un entorn dels millors. Enhorabona ! per l'exposició d'unes fotos recollides al llac de 75 anys d'Aplec. Gràcies a tots. Salutacions. Hortènsia.

Anna ha dit...

L'Agrupació us dona les gràcies per aquest magnific bloc, on podem veure moltes imatges que se'ns passen per alt. Es un extens reportatge de totes les activitats. Quina feinada!

Gràcies a tots. Vosaltres sou els que feu que l'Aplec sigui com és.

MOLTES GRÀCIES!

Anna ha dit...

Moltes gràcies, família Botet per estar sempre al peu del canó. Quin reportatge, no hi falta cap detall. Per cert, quin goig que feu amb els davantals coent la carn.

Gràcies a tots els amics que ens vàreu acompanyar.

Gràcies per tot.

Jaume ha dit...

Realment a sigut un gran aplec i un de dels que mes feina ens ha dut, vist el resultat ha valgut la pena. Pels comentaris que he llegit, els Joanets varen agradar molt i jo m'alegro molt, dons els xavals s'ho mareig-en, els 75 Ous portats a les Clarisses varen donar el seu resultat i no ens va ploure ni dissabte, ni diumenge, i gracies aquest magnífic bloc, ens Francesc ens ho fa arribar arreu
Gracies Francesc i Felicitats per aquest Bloc

Jaume Corp

Marta Ventalló ha dit...

Estem d'acord amb tots els comentaris fets fins ara. L'Aplec de Santa Perpètua és inigualable. Un marc incomparable, unes cobles de primera línia, uns organitzadors molt treballadors que amb la seva simpatia saben guanyar-se l'amistat de la gent i que es demostra amb la gran assistècia de sardanistes. Enhorabona per les magnífiques sardanes estrenades aquest any que arrodoneixen l'èxit d'aquest aplec, ah!! sense oblidar la nota divertida que van donar les colles cebetes i ceballots en el concurs de colles improvitzades.
Tot aixó recollit com sempre, sense perdre cap detall, per l'amic Botet.
Un petó
Marta i Joan Antoni

M. LLUISA ha dit...

Jo m'afegeixo a tot el que s'ha dir d'aquest Aplec, està molt bé i quan vaig veure l'exposició de fotos dels Aplecs d'altres anys,molt enrera, em vaig adonar que no s'havia perdut gens l'essència d'aquest Aplec,semblava que el temps no havia passat si no fos perquè els que ballaven eren uns altres.Vull felicitar-vos per la bona idea que heu tingut de incorporar els "Joanets" a la sobretaula, és diferent, i dóna un alicient al jovent que tanta falta fa al mon sardanista.
DE TOT COR MOLTES FELICITATS.

Related Posts with Thumbnails