diumenge, 25 d’abril del 2010

XVIII APLEC CAPITAL DEL CAVA




18è Aplec Capital del Cava

Sant Sadurní d'Anoia

Parc de la Bòbila
25 d'abril de 2010


Programa 1988

Fulletó del primer aplec a Sant Sadurní d'Anoia, celebrat al jardins de les Caves Codorniu l'any 1988. Fins l'any 1992 es van seguir celebrant en aquests jardins amb el nom de "Aplec de Codorniu".
Després de 5 anys de pausa, és a partir de l'any 1998 quan es repren l'aplec al Parc de la Bòbila amb el nom de "Aplec Capital del Cava", fins al dia d'avui en qué celebrem el 18è.
Tan els primers aplecs als jardins de les Caves com els actuals al Parc de la Bòbila, sempre han estat organitzats pel Foment Sardanista Sant sadurní.

Programa 2010


Violetes del Bosc, en un dels seus habituals assajos.

Elaboració de la paella d'arròs i dinar.

OBLIGADES

El cornetaire - Carles Herruz - Trompeta,
La pedrera - Oriol Oller i Ferran Miàs - Tible i Tenora
Cel amunt - Xavier Piñol - Tible

Les colles durant l'exhibició i "Els Eixerits" primers classificats.












Molt celebrada la sardana de Joan Jordi Beumala
"Destapem els 60" estrenada l'any 2005 i dedicada
al Foment Sardanista en el seu 60è aniversari.

Membres de la Junta del Foment Sardanista.



4 comentaris:

Carme ha dit...

Quin cap de setmana mes plé de sardanes,s'ha de reconeixer que tan tú com l'Angels, heu estat fent tot un tour per poder estar al maxim de llocs ont feien sardanes , jo hi he comptat fins a 6 llocs entre divendres disabte i diumenge, tot s'ha de dir que quan Sant Jordi cau en divendres o en disabte, tan les cobles, com els seguidors sardanistes tenen molta feina per poder escollir ont acudir.
Felicitats per els reportatges ja que els que no hi em pogut ser-hi al menys ens queda el goig de poder gaudir gracies a vosaltros i les vostres fotografies.
Petons

Anònim ha dit...

( Cava copes aigua jurats premis )
Cava 2euros destapat esta mol be , però
quan al dinar sa acabat si bol comprar-lo per endur-te’l tapat,,, ( 5 euros segons per qui sigui.)
Mancaven les copes de vidre ni pagant, ni gots ni aigua per veure amb la calor que feia.
Barem tenir de anar al bard .
Las sardanes de concurs, las puntuacions no gaire be al que tenia d’afer un tercer li donaven un cinquè be fatal, etc......
Als premis si no eren parella tenien de sortejarse la samarreta.
De totes maneres las coses mai esfant be per tothom però las diferencies no queden gaire be ,li donarem la culpa ala crisis però la plec de la capital del cava no es al que era fa uns anys....
Felicitats per les fotografias.
Montse...........

Foment Sardanista Sant Sadurní ha dit...

És difícil fer les coses a gust de tothom, però, nosaltres continuarem, malgrat la crisi, amb el nostre tarannà: fer les coses tan bé com podrem i sabrem, lamentant que es produeixin situacions que generen opinions oposades.
El millor és fer coses, bé o no tan bé, el pitjor és no fer res.
Foment Sardanista Sant Sadurní

M. Lluïsa ha dit...

Estic d'acord amb els organitzadors de l'Aplec en que es molt important fer coses i no sempre es fan a gust de tothom això és veritat, però crec que les coses es poden fer bastant millor, de fet crec que aquest Aplec ha perdut, es nota un desinterès, és igual si falten coses com per exemple aigua (amb el calor que feia) i que menys que els sardanistes ja que venim puguem comprar cava tapat a un preu raonable no a preu de supermercat que això ja ho podem fer a Barcelona no cal anar carregats a casa. En fi esperem que la cosa millori perquè sinó el desinterès serà general.

Related Posts with Thumbnails