dissabte, 13 de novembre del 2010

LA SARDANA ELEMENT FESTIU PATRIMONIAL D'INTERÈS NACIONAL




Palau de la Generalitat
12 de novembre de 2010


LA SARDANA REP LA CERTIFICACIÓ D'ELEMENT
FESTIU PATRIMONIAL D'INTERÈS NACIONAL


Imatges de diferents moments de la recepció oficial.

Moment en que el vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, lliura al president de la Federació Sardanista de Catalunya, Bartomeu Duran, el diploma acreditatiu de la sardana com a element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional. La recepció oficial ha comptat també amb la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras i el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila.


BALLADA DE SARDANES A LA PLAÇA DE SANT JAUME
Un cop finalitzada la recepció hi ha hagut una ballada de tres sardanes a la Plaça de Sant Jaume
amb una cobla integrada per 40 músics d'arreu de Catalunya sota la direcció de Jesús Ventura i Barnet. Els instruments d'aquesta monumental cobla eren el seguents: 4 flabiols, 7 tibles, 15 tenores, 8 trompetes, 1 trombó, 3 fiscorns i 2 contrabaixos.

Diferents imatges de la ballada en la que els
sardanistes omplien la Plaça de Sant Jaume.




3 comentaris:

Carme ha dit...

Amics ara feia molts dies que no podia entrar a internet, i la veritat es que me portat tota una alegria en veure als molts llocs on eu anat i uns reportatges tan acurats com sempre que ens fan gaudir com si que també hi haguesim estat ,moltes merçes per aquest blog per aquest magnifics reportatge per tota la feinada que aixó comporta i per tots els Kilometres i mals de cap que comporta.....GRACIES GRACIES GRACIES

Montse ha dit...

Espectacular i també impressionant, al Palau de la Generalitat i a la Plaça de Sant Jaume. - Amb 34 musics( i mols i mols) sardanistes esdeveniment històric , com mols d’altres que sen fet, es demanà que la sardana sigui Dansa Nacional de Catalunya i que passa lometeix que fa( 60 anys) que demanem la?¿ independència ?¿ De totes maneres podem estar”contens “ ELEMENT FESTIU PATRIMONIAL D´ INTERES NACIONAL, el nom si mes no es llars paro com sempre en davant amb la sardana una de les riqueses mes preuades del nostre país . Felicitats per al reportatge que com sempre es fabulós Montse

Anònim ha dit...

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

Related Posts with Thumbnails