dimarts, 22 de gener del 2019

2018 - ANY VILADESAU



AMICS DELS CONCERTS
agrupació cultural folklòrica barcelona 

Auditori Sant Martí de Provençals 
Plaça Angeleta Ferrer, 2 Barcelona 

2018 - ANY VILADESAU
DE MÚSIC A MITE
CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT


Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Ricard Viladesau, la Cobla Ciutat de Girona, ha realitzat una sèrie de treballs durant l’any 2018 per tal de commemorar i homenatjar a Ricard Viladesau, enregistrament d’un CD de sardanes i el concert-espectacle. Ricard Viladesau. De músic a mite.
(Recorregut per la vida i l’obra de Ricard Viladesau amb temes musicals del mateix compositor i imatges il·lustratives)


Intèrprets: 
Cobla Ciutat de Girona - Actriu i soprano: Susana del Saz - Percussió i piano: Joan Torras - Guió, direcció artística i coordinador general: Francesc Sánchez Carcasses - Guió i direcció musical: Jesús Ventura - Guió: Mercè Planas 



Fins i tot el sereno tenia que fer acte de presencia a casa del  jove Viladesau per que  parés de tocar la tenora ja que ni de nit deixava d'assajar.


Molt aplaudida l'actriu i soprano Susana del Saz, interpretant els famosos boleros del mestre Viladesau,  El mar y tú i Enamorado del mar, amb l'acompanyament de Joan Torras amb el bongo.


Genial la descripció que ens fa Jesús Ventura de la magnífica sardana "Alt Empordà" de cadascun  dels instruments i infinitat de detalls musicals que encara la fan més prodigiosa i inspirada.


Final de l'espectacle amb la versió cantada
de la famosa sardana "Girona m'enamora".
(repetida com a bis a petició del públic)


Èxit total de l'espectacle De músic a mite amb l'Auditori totalment ple i el públic aixecat de les cadires amb forts i llargs aplaudiments.


Fotografies de l'espectacle amb un fragment del bolero "El mar i tú.


Related Posts with Thumbnails